Feike Boschma is een begrip in de wereld van het poppentheater, maar ook ver daarbuiten. Hij betoverde generaties theaterbezoekers en theatermakers met figuren van lapjes, draadjes en stokjes; geraffineerd, humoristisch en poŽtisch tot leven gebracht. Hij was tot op hoge leeftijd actief als poppenspeler en publicist. Zoals hij zelf zei: "Wat moet ik anders? Draadjes knopen?"

Feikes unieke werkwijze en zijn opvattingen over - en ervaringen met - (poppen)theater en andere kunstvormen zijn vastgelegd in Aantekeningen, aangevuld met essays door Wim Meuwissen en Judith Marseille. Bij het boek is een fraaie dvd van Jonas de Witte gevoegd, over de totstandkoming van een van Feikes recente theaterproducties.

Met de hand gebonden, 64 pagina's, 9 prachtige kleurenfoto's van Frederik Menning en het formaat is 20 x 20 cm. ISBN 978-90-9025501-9

Aantekeningen is een uitgave van Poppentheaterwerkplaats De Proeve en de SNCV, en kwam mede tot stand dankzij financiŽle bijdragen van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en de Ida & Ida Stichting.

Feike Boschma is op 13 november 2014 op 93-jarige leeftijd overleden.